Usluge

Osnovani smo 2015. godine, a naše glavne djelatnosti su izvođenje građevinskih radova i izrada čeličnih konstrukcija. Izvodimo jednostavne građevinske radove, instalaterske radove, strojobravarske radove te ostale obrtničke radove u građevinarstvu. 

Građevinski radovi

Izvođenje završnih građevinskih radova je jedna od glavnih djelatnosti društva. Izvodimo sve vrste obrtničkih radova u građevinarstvu od armiranobetonskih, zidarskih, podopolagačkih, krovopokrivačkih do raznih instalaterskih i strojobravarskih radova. Od većih projekata ističemo Dječji vrtić Bubamara, Domove zdravlja sisačko-moslavačke županije, sanacija objekata visokogradnje Autocesta Zagreb-Macelj, Autobusni kolodvor Zagreb, Osnovna škola Nad lipom,OŠ Kašina,OŠ Kralja Tomislava, OŠ Cvijetno naselje, OŠ Pantovčak, stambene jedinice Bijenik. Ostale reference i popis izvedenih objekata možete pogledati na stranici s našim referencama. Ako vam je potrebno savjetovanje oko građevinskih radova, javite nam se te ćemo obaviti procjenu i dati Vam ponudu za izvršenje radova.

Izrada čeličnih konstrukcija

Potpuna usluga projektiranja metalnih konstrukcija, izrade metalnih elemenata i montaže metalnih konstrukcija.

Čelik je moderan, pouzdan i ekološki materijal pogodan za gradnju. Daje veliku slobodu arhitektima i projektantima kako bi se što više približili Vašim potrebama i željama. Odlikuje ga elegancija, jednostavnost i izdržljivost. Pogodan je za sve vrste nadogradnji i kombinacija materijala.

Nudimo široku paletu usluga vezanih uz izradu i montažu čeličnih konstrukcija. U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije metalnih konstrukcija za posebne namjene te nudimo riješenja koja uključuju čelične konstrukcije u kombinaciji sa drugim materijalima.

Naše projekte možete pogledati na stranici sa referencama.

Certifikacija

Bavite se preradom i izradom proizvoda, sustava od materijala (čelik, nehrđajući čelik, aluminij, bakar, PE-HD i dr.) te Vam je želja otkloniti ili umanjiti svaki rizik tijekom koji bi mogao ugroziti kvalitetu izrađenih proizvoda odabirom materijala, dodatnih materijala, zaštitnih plinova, zavarivačkih postupaka i tehnologija? Potreban Vam je pouzdan partner radi unaprjeđenja proizvodnje, sustava skladištenja, preuzimanja materijala, organizacije, koordinacije?  Netko tko bi Vas podržao u svakom koraku koji poduzimate u toku proizvodnje i izvođenja radova? Trebate nekog tko bi Vam ponudio potpun i cjelovit angažman prilikom certificiranja proizvodnje tvrtke po najvišim europskim standardima? Glavna zadaća naše tvrtke je iznalaženje rješenja i provođenje sustavnih tehnologija proizvodnje na prihvatljivoj razini za Vašu tvrtku.

Kontaktirajte nas